Kerken in de Meern

Kerken in de Meern

De protestantse kerken in de Meern en omgeving hebben de eerste helft van dit jaar (2006) allerlei activiteiten voor stichting Njokuti georganiseerd onder de naam ‘Samen helpen wij Njokuti’.

 Op de startavond op 21 april was Robert-Jan de Gardeyn, secretaris van Stichting Njokuti, uitgenodigd om de aanwezigen, ruim 100 mensen, te vertellen over het werk van Njokuti Met een zeer gewaardeerde diapresentatie (met beamer) lukte het goed om het geïnteresseerde publiek te informeren over wat de Stichting Njokuti doet en in de toekomst nog veel meer zou willen. De avond was georganiseerd door Nico Kriekaard en Lisette Kasius die met hun enthousiasme en een voortreffelijke Afrikaanse maaltijd na afloop zorgden voor een zeer geslaagde start van hun actie.

Links:
Protestantse kerken in de Meern

Reacties zijn gesloten.