Wandelvierdaagse

Wandelvierdaagse

Wij, Jeanet van Zanten (4-oost Beatrix ZH) en Annet Versteeg (huisartsenpraktijk te Zaltbommel), zijn in training voor de Wandelvierdaagse in Nijmegen van 17 t/m 20 juli 2007. Tijdens deze training en gedurende de Vierdaagse, willen wij graag in actie komen voor een goed doel.

In Tanzania zijn veel kinderen met ernstige misvormingen aan hun benen, wat voor hen lopen en spelen onmogelijk maakt.

Door ons werk als verpleegkundige zijn wij enthousiast geworden voor het werk van de stichting NJOKUTI, die ziekenhuizen en revalidatiecentra ondersteunt waar gehandicapte kinderen kunnen worden geholpen.

wandelen

Een aantal keer per jaar reist een aantal artsen van het Beatrix Ziekenhuis af naar Tanzania om op eigen kosten tientallen kinderen van hun handicap af te helpen!

Het resultaat, RECHTE BENEN, is indrukwekkend, en zorgt ervoor dat deze kindjes weer echt kind kunnen zijn en kunnen spelen, rennen en het belangrijkste, weer gewoon kunnen lopen!

Voor ons is het lopen een vanzelfsprekendheid, maar tijdens onze intensieve training voor de Vierdaagse zijn wij gaan beseffen dat dit helaas niet voor iedereen zo is. Daarom willen wij met deze actie proberen om zoveel mogelijk kinderen weer te laten lopen!

Lieve mensen, uw bijdrage stimuleert ons om de eindstreep te halen. Maak het voor de kinderen in Tanzania mogelijk om te lopen!

Uw bijdrage kunt u overmaken op rekeningnummer 1318.55.751 t.n.v. J. van Zanten te Brakel, of het ons persoonlijk overhandigen. Meer informatie:www.njokuti.nl

Reacties zijn gesloten.