Vergaderen in de avondzon

Vergaderen in de avondzon

Het bestuur van Njokuti komt een aantal keer per jaar bij elkaar om de werkbezoeken te evalueren en nieuwe plannen te bespreken. Op 31 mei 2018 hadden we het geluk om dit in de avondzon te kunnen bespreken, samen met onze betrokken orthopeden en plastisch chirurgen.

IMG_2851

In 2018 hopen we een nieuw ziekenhuis in Oeganda te kunnen toevoegen aan ons werkgebied. In de tweede helft van dit jaar zal er eerst nog een team naar Arusha gaan om in het Selian Hospital te operen (Tanzania). En daarna zal er nog een team een bezoek gaan afleggen aan het ziekenhuis in Kitgum (Oeganda). Zij zullen dan ook voor het eerst gaan opereren in Kalongo, een ziekenhuis op 1,5 uur rijden van Kitgum. Dit ziekenhuis heeft 270 bedden en hoopt erg dat Stichting Njokuti ook hen kan komen ondersteunen. Met de nieuwe OK (operatiekamer) die zij daar hebben zou het mogelijk moeten zijn om dat op verantwoorde wijze te kunnen doen. We zijn dan ook erg benieuwd naar de ervaringen van onze artsen. U ook? Houd dan onze website in de gaten!

Reacties zijn gesloten.