Kerken in Sleeuwijk

Kerken in Sleeuwijk

Op 27-11-2013 kreeg Njokuti van de protestantse kerken in Sleeuwijk een donatie van maar liefst 5000 euro! Harry de Vries en Robert-Jan de Gardeyn namen de cheque in ontvangst van Bert Dubbeldam en waren blij verrast dat het bedrag zo hoog was uitgevallen. De kerken in Sleeuwijk gaan Stichting Njokuti ook voordragen voor een nog veel grotere vervolgactie maar dan zijn er natuurlijk ook andere ‘kapers op de kust’. We wachten dit in spanning af.

Onze dank gaat uit naar de ZWO-groep Gereformeerde Kerk Sleeuwijk-Woudrichem en Hervormde Gemeente Sleeuwijk voor hun gulle gift.

IMG_2283

Protestantse_kerk_Sleeuwijk_2

De uitreiking van de cheque namens de protestantse kerken uit Sleeuwijk met de woorden: Wij wensen u veel succes met dit prachtige werk en wij zijn blij dat wij hier middels onze bijdrage een steentje aan kunnen bijdragen.

Reacties zijn gesloten.