Loopactie Tinie

Loopactie Tinie

Tinie Engelen uit Luttikhuizen schreef ons: ‘Via Dr. Harry de Vries hoorde ik enkele jaren geleden over Stichting Njokuti. Inmiddels ben ik door hem en Dr. Ron Onstenk een paar keer geopereerd. Omdat ik zelf orthopedische problemen heb, draag ik uw doel een warm hart toe. Vorig jaar wilde ik de avondvierdaagse van Veenendaal gaan lopen maar mijn zevende enkeloperatie stak daar een stokje voor.’ Dit jaar heeft Tinie, samen met haar vriendin Kina, gelukkig wel kunnen deelnemen aan de tocht. Na afloop waren er voor beide dames welverdiende bloemen. En voor Stichting Njokuti was er door hen een bedrag van meer dan 1000 euro aan sponsorgeld bijeengebracht. Van harte gefeliciteerd met de sportieve prestatie en namens Stichting Njokuti en de ziekenhuizen waar we voor werken, heel veel dank voor de donatie!

tinie foto

Loopactie van Tinie ( R) en Kina (L)

Reacties zijn gesloten.